Hovedside Forrige side Stilling Old Star Stilling Veteran Stilling Super Veteran Stilling Old Master Stilling Grand Old Master 5-mands Stilling Super Grand Old Masters
Log ind (hvis du skal opdatere informationer på hjemmesiden)

Reos nyhed
 
DØDSFALD Dommer Søren Haurholm Larsen.

Vores gode ven og kollega dommer Søren haurholm Larsen har fået fred efter længere tids sygdom 68 år gammel.Igennem mere end 20 år virkede Søren som en god og respekteret dommer i Såvel DBU og ligeledes med sit virke i REOS hvor han var særdeles respekteret som en god dommer igennem alle disse år.

Jeg har personligt haft et meget stort samarbejde med Søren der jo i sine lidt yngre dage hvor vi begge har været meget tilknyttet vores klub i Roskilde.
Gennem mange år har Søren været en skattet medarbejder i KFUMs Boldklub Roskilde.
Igennem mange år var Søren en stor del af vores træneteam der passede godt på ungdommen i KFUM,først på Hedegårdene og senere også på Lillevang Idrætscenter.
En uhyre afholdt person er ikke mere i vores kreds og vi vil savne dine altid friske replikker og ligeledes gode indlæg i vores medlemsblad FINTEN.
Senere valgte du så at fortdsætte din karriere som fodbolddommer og det gjorde du også rigtig godt indtil du blev ramt af sygdom der bevirkede at du måtte stoppe som dommer.
Nu er du her ikke mere MEN SØREN DU HAR IGENNEM ALLE ÅRENE SAT DINE SPOR PÅ EN SÆRDELES FIN OG GOD MÅDE.

ÆRET VÆRE SØRENS MINDE

Paul Jørn Larsen -Kurt Skjoldby KFUMS Boldklub og REOS fodboldsammenslutning.

 
Meddelelse oprettet af Paul Jørn Larsen PL1945 (Dommerformand)
Meddelelse oprettet: 13-08-2024
Meddelelse udløber: 01-12-2024
Prioritering: 1