Hovedside Forrige side Stilling Old Star Stilling Veteran Stilling Super Veteran Stilling Old Master Stilling Grand Old Master 5-mands Stilling Super Grand Old Masters
Log ind (hvis du skal opdatere informationer på hjemmesiden)

Reos nyhed
 
Team Roskilde vandt VM for 65+ hold

Oldboys-spillerne fra REOS har skrevet historie ved at vinde verdensmesterskabet for fodboldspillere over 65 år (five-a-side).

Det skete i Zürich i Schweiz på banerne ved FIFA’s hovedkvarter. Her blev der afholdt World Cup 65+ den 11-12. maj med deltagelse af 20 lande.

Danmark har ikke officielle landshold i den alderskategori, så arrangørerne valgte at invitere Team Roskilde til at repræsentere Danmark, da holdet tidligere har klaret sig godt i internationale turneringer, bl.a. sølvmedaljer ved sidste års turnering.

Team Roskilde skulle op imod stærke modstandere som England, Irland, Schweiz, Australien, Scotland og Wales.

Team Roskilde sikrede sig VM-trofæet ved at vinde den spændende finalekamp mod Wales med 3-2.

Spillerne havde lagt meget arbejde i at forberede sig til turneringen, da de normalt ikke spiller på det samme hold. Holdet var sammensat af spillere fra RB1906, Himmelev, Borup, Roskilde KFUM og Røde Stjerne.

Spillerne er en del af det store REOS-fodboldfællesskab på næsten 80 oldboysspillere, som mødes hver fredag formiddag på banerne hos Roskilde KFUM.

 
Meddelelse oprettet af Hans Christian Nielsen (Kontaktperson vedr 70Plus-aktiviteter)
Meddelelse oprettet: 16-05-2023
Meddelelse udløber: 30-06-2023
Prioritering: 1