Hovedside Forrige side Stilling Old Star Stilling Veteran Stilling Super Veteran Stilling Old Master Stilling Grand Old Master 5-mands
Log ind (hvis du skal opdatere informationer på hjemmesiden)

Reos nyhed
 
1.Juni 2020 - Information & Beslutning fra REOS Be

Kære Holdledere, Spillere og Dommere i REOS

Bestyrelsen i REOS samt dommerformand Jørn Paul Larsen har på et bestyrelsesmøde d. 27. Maj diskuteret den fremtidige håndtering af 2020 turneringen i relation til den aktuelle situation omkring corona epidemien.

Ud fra de udmeldinger som er givet af regering og myndigheder, tror vi, at der er en vis sansynlighed for, at man ville kunne starte med kampfodbold fra d. 8 juni. Med et fornuftigt varsel på en uge ville vi derfor tidligst kunne starte Mandag d. 15. Juni.

Som en konsekvens af dette vil der derfor være meget få runder tilbage af forårsturneringen, og på baggrund af dette, har en enstemmig bestyrelse samt dommerformanden besluttet at turneringerne først genoptages når 2. halvdel af turneringerne i følge turneringsplanerne starter i slutningen af Juli/starten af August. Dette betyder derfor, at der vil blive forsøgt afviklet en fuld ½ turnering i efteråret, hvor holdene møder hinanden 1 gang. Dette er selvfølgelig stadig kun muligt såfremt den fremtidige situation omkring epidemien tillader afviklingen.

I henhold til den nuværende turneringsplan vil beslutningen ikke betyde ændringer for de fleste af rækkerne. De enkelte hold skal blot følge kampprogrammet for 2. halvdel af årets turnering.

Dog er der en lille ændring i Oldmaster rækken. I følge planen skulle denne række have været delt efter forårsdelen af turneringen, men vi har besluttet at man i Oldmaster rækken gentager kampprogrammet for forårsturneringen, således at man også i denne række møder hinanden 1 gang i efteråret.

Hvis der nu sidder nogle af jer og er skuffede over at I ikke kommer ud og spille kampbold inden sommerferien, foreslår vi i bestyrelsen at i eventuelt kunne tage kontakt til den i forvejen planlagte modstander, for at høre om der skulle være en gensidig interesse for en træningskamp. Mht. dommer stiller REOS dog først dommere til rådighed fra starten af 2. halvdel af turneringen, og evt. resultater vil ikke blive medregnet i turneringen.

En sidste ting som I enkelte holdledere vil være nødsaget til at forholde jer til, er adgangen til faciliteter hos hjemmeholdene. Da adgang til omklædning og badefaciliteter kan være begrænset/ikke eksisterende i en rum tid fremover, har holdledere for hjemmeholdet informationspligt over for udeholdet og dommeren, hvis disse faciliteter ikke er tilgængelige.

Med disse ord ønsker bestyrelsen jer alle et forhåbentligt godt efterår med mange gode kampe.

på bestyrelsens vegne

Verner Egelund (Havdrup) - turneringsleder for Oldstar og Veteraner
Martin Carstensen (Tune) - turneringsleder for Superveteran, Oldmaster & Grand Old Master

 
Meddelelse oprettet af Verner Egelund (Afgående turneringsleder)
Meddelelse oprettet: 01-06-2020
Meddelelse udløber: 05-08-2020
Prioritering: 1