Hovedside Forrige side Stilling Old Star Stilling Veteran Stilling Super Veteran Stilling Old Master Stilling Grand Old Master 5-mands
Log ind (hvis du skal opdatere informationer på hjemmesiden)

Reos nyhed
 
Nu starter tilmeldingen til sæson 2021

Hej alle holdledere/kontaktpersoner i REOS

Vi håber at I alle har haft en god Jul på trods af de mange Corona begrænsninger.

2020 blev på mange måder et år der ikke er set magen til i REOS' 55 årige historie. Først måtte vi aflyse forårsdelen, og da vi endelig fik lov til at spille fodbold, var det med mange begrænsninger. Efterårsdelen blev for nogle af rækkerne gennemført, for andre blev de sidste runder aflyst. Coronaen medførte også at vi ikke kunne afholde de traditionsrige sæsonafslutninger.

Corona pandemien har desværre også medført at det endnu ikke har været muligt at gennemføre den normale REOS generalforsamling. Vi får at se hvornår det bliver muligt.

Men for at sikre at vi vil kunne starte 2021 turneringerne op, hvis det bliver muligt, vil vi nu tage de indledende skridt hen imod  sæson 2021. 
Derfor indbydes alle klubber der har været med i 2020 til at kunne tilmelde sig for 2021. Tilmelding foregår primært via vores hjemmeside, men kan også foregå via turneringslederne.

Hvis nogle af jer har kendskab til nye klubkandidater til de forskellige rækker, skal henvendelse om nyt medlemskab af REOS foregå via foreningens formand Martin Lindberg Eriksen (martin.lindberg.eriksen@gmail.com), eller turneringslederne Martin Carstensen (mccar@mail.tele.dk) eller Verner Egelund (verner.egelund@gmail.com).

Planen er, at der bliver åbnet for tilmelding på hjemmesiden lige efter nytår. Tilmeldingsfristen udløber i starten af Februar, og turneringsplanerne vil være tilgængelige, i starten af Marts. Så må vi se om det bliver muligt at starte som vi håber.

Med håbet om at det bliver muligt at spille turneringsfodbold i 2021, ønskes I alle et rigtigt godt nytår fra REOS' bestyrelse.

Martin Lindberg Eriksen - Formand
Axel Nielsen - kasserer (afgående)
Martin Carstensen - turneringsleder - SuperVeteran/Old Master/ Grand Old Master
Paul Jørn Larsen - Dommer Formand
Verner Egelund - turneringsleder - Old Star/ Veteran (afgående)  

 
Meddelelse oprettet af Verner Egelund (Turneringsleder Old Star og Veteran)
Meddelelse oprettet: 31-12-2020
Meddelelse udløber: 05-02-2021
Prioritering: 1