Hovedside Forrige side Stilling Old Star Stilling Veteran Stilling Super Veteran Stilling Old Master Stilling Grand Old Master 5-mands
Log ind (hvis du skal opdatere informationer på hjemmesiden)

Reos nyhed
 
6/7-2020 !! Så starter REOS turneringerne endelig

Hej alle holdledere, spillere, trænere, dommere i REOS

Vi har alle savnet meget at komme ud og spille nogle fodboldkampe. Men nu lysner det.Vi er nu, langt om længe, nået til, at vi skal  starte 2020 turneringerne op efter den lange Corona pause. Foran os ligger en ½ sæson som vi har planlagt skal afsluttes i slutningen af Oktober. Når vi kommer nærmere afslutningen, vil I få besked om hvordan det kommer til at foregå.

REOS bestyrelse henstiller til alle i REOS, om at afvikle kampene med hensyntagen til de i øjeblikket gældende regler for social adfærd og omgang i grupper.

Ligeledes vil vi igen understrege at det påhviler holdlederen for hjemmeholdet, at informere holdlederen for modstanderholdet og dommer, hvis der i de enkelte klubber er restriktioner omkring omklædning og badefaciliteter. Hvis problemet med omklædning/bad opstår, kunne en mulig løsning måske være at bytte kampbane, hvis udeholdet i stedet skulle råde over omklædning/bade faciliteteter.  Under alle omstændigheder påhviler det hjemmeholdets holdleder at træffe aftale herom. 

For at sikre os, at alle er informeret om igangsætningen, så beder vi jer holdledere om hurtigst muligt at give os en bekræftigelse  på denne mail, at I er klar. 

I skal sende jeres bekræftigelse til:
OldStar og Veteran : Turneringsleder Verner Egelund (Havdrup)  - verner.egelund@gmail.com

SuperVeteran, Old Master & Grand Old Master : Turneringsleder Martin Carstensen (Tune)  -  mccar@mail.tele.dk

Opstart i de enkelte rækker ser således ud:
Old Star  - Runde 12  - Torsdag 30/7   !! Vindinge er oversidder i denne runde (grundet alfabetisk rækkefølge i de computergenererede  kampprogrammer)
Veteran  - Runde 14  - Tirsdag 4/8      !! Vindinge er oversidder i denne runde
SuperVeteran - Runde 14  - Torsdag 6/8
Old Master  - Runde 1  - Mandag 3/8  !! Vindinge er oversidder i denne runde   - !! næste runde allerede 5/8 - grundet lysforhold i slutningen af turneringen
Grand Old Master - Runde 10 - Onsdag 19/8
Iøvrigt henvises der til kamp programmet på reos.dk

Med disse ord, vil vi i REOS bestyrelse ønske alle deltagere i vores rækker en rigtig god sommerferie samt en rigtig god ½ sæson i efteråret. Vi håber at I alle vil få nogle gode kampe, selvom denne sæson har været noget atypisk. 
Og til allersidst; Holdledere: !! HUSK AT MELDE TILBAGE !!

 på REOS bestyrelses vegne

Martin Carstensen   (Tune)
Verner Egelund  (Havdrup)

 
Meddelelse oprettet af Verner Egelund (Afgående turneringsleder)
Meddelelse oprettet: 07-07-2020
Meddelelse udløber: 15-08-2020
Prioritering: 1