Hovedside Forrige side Stilling Old Star Stilling Veteran Stilling Super Veteran Stilling Old Master Stilling Grand Old Master 5-mands
Log ind (hvis du skal opdatere informationer på hjemmesiden)

Reos nyhed
 
!! VIGTIG BESKED FRA REOS Vedr. Corona/Covid-19

Til Alle Holdledere, Dommere og spillere i REOS

Set i lyset af den seneste udvikling omkring Corona/Covid-19 situationen, har REOS' bestyrelse besluttet at suspendere alle de nært forestående turneringer i REOS på ubestemt tid.
 
REOS bestyrelse vil selvfølgelig til enhver tid følge de retningslinjer og anbefalinger som vores myndigheder udsteder. Ligeledes følger vi nøje med i DBU's anbefalinger.

Når forholdene ændrer sig til det bedre, vil vi selvfølgelig forsøge at få afviklet så mange kampe som muligt inden for sommerhalvåret.
Da kampprogrammerne i forvejen er yderst komprimeret, er en fuldstændig afvikling af dette års turneringer ikke gennemførlig. Der er ikke nogen mulighed for at skubbe turneringerne til senere igangsættelse, da de allerede, under normale omstændigheder, ville have løbet indtil slutningen af Oktober.

Rent praktisk vil suspensionen foregå ved, at bestyrelsen igangsætter turneringerne på REOS'  hjemmeside, men lade alle kampe ende 0 - 0, indtil en reel igangsættelse af turneringerne. De skævheder der kan opstå pga. "oversidder" runder vil der blive kompenseret for, når turneringerne starter op. Årsagen til at denne løsning er valgt, er af IT-mæssige årsager, da det ikke er realistisk muligt at genere helt nye turneringsplaner, når pandemi'en og myndighederne igen tillader fodbold.

Ligeledes kan der være et fordelingsproblem i Old Master rækken, da forårskampene  skulle have været brugt til at kvalificere holdene i 2 puljer. Da vi pt. ikke ved hvornår kampprogrammet kan genoptages, kan vi reelt komme i den situation, at placeringerne efter grundspillet, bliver afgjort af den alfabetiske rækkefølge. Da dette scenarie ikke er i overensstemmelse med ånden i dette års Old Master turneringsform, forbeholder turnerings-ledelsen sig ret til at fordele holdene i de 2 slutspilsgrupper.

Den fiktive resultatformidling vil blive foretaget af turneringslederne, så de enkelte holdledere behøver ikke at foretage sig noget i den sammenhæng.
Når vi forhåbentlig er kommet godt igennem denne krise, vil turneringerne blive opstartet med et passende varsel. Dette varsel vil blive udsendt skriftligt (E-mail) til samtlige holdledere, samt blive bragt på REOS-hjemmesidens Nyhedsformidling.

Idet vi håber at vi snart igen kan genoptage vores sportslige aktiviteter, vil vi fra REOS' bestyrelses side gerne ønske alle I, og jeres familie, en sikker sundhedsmæssig færd i de nærmeste uger og måneder, og så ses vi igen på banerne til en god gang fodbold, når vi er på den anden side af pandemi'en.

mvh. REOS' Bestyrelse

Martin Lindberg Eriksen (Tune) - Formand
Martin Carstensen (Tune) - Turneringsleder for SuperVeteran, Old Master & Grand Old Master
Axel Nielsen (Havdrup) - Kasserer
Verner Egelund (Havdrup) - Turneringsleder for old Star & Veteran
Paul Jørn Larsen - Dommerformand

 
Meddelelse oprettet af Verner Egelund (Turneringsleder Old Star og Veteran)
Meddelelse oprettet: 19-03-2020
Meddelelse udløber: 02-07-2020
Prioritering: 1