Hovedside Forrige side Stilling Old Star Stilling Veteran Stilling Super Veteran Stilling Old Master Stilling Grand Old Master 5-mands
Log ind (hvis du skal opdatere informationer på hjemmesiden)

Reos nyhed
 
Forslag stillet til GF 2019

Forslag til generalforsamlingen i REOS, torsdag den 21. november 2019.

Alle forslag er stillet den 7. november 2019 eller før.

1. Forslag fra Hans Christian Nielsen, Lejre.
Ekstra spiller på banen i GOM-kampe.

I dag er der store forskelle mellem ”top” og ”bund” i GOM-rækken. Det betyder ofte meget store nederlag til "bundholdene" – og at ”bund-holdledere” har sværere ved at sætte hold mod tophold. For at gøre kampene så jævnbyrdige som muligt og for at undgå meget store nederlag, foreslås nedenstående tilføjelse til turneringsreglerne vedrørende 5-mands GOM-kampene. Ordningen svarer til det, som gælder i mange ungdomsrækker.

Foreslået ændring til reglementet for GOM:

Det er tilladt for et hold at sætte én ekstra spiller på banen, så længe holdet er bagud med tre mål eller mere. For hver tre mål ekstra et hold kommer bagud, må der indsættes yderligere en spiller, som tilsvarende skal tages ud ved reducering.

2. Forslag fra Mogens Fogh, Himmelev.
Ekstra spiller/afslut kamp i GOM.

Jeg har sammen med andre Reos spillere, overvejelser i forhold til at undgå at et hold taber meget stort og reelt er uden chance for at gøre tilstrækkelig modstand. Vi er også der at nogle hold tror jeg melder afbud med udsigt til stort nederlag. Måske er nogle at topholdenes kampe heller ikke udfordrende nok.

KFUM vil stille forslag for at i mødekomme ovenstående. Mit forslag vil være at det svagere hold ved stillingen, hvor de er 3 mål bagud, kan trække et jokerkort og tabe kampen med den aktuelle stilling.

Kampen færdigspilles sådan at det hold der er bagud spiller 6 mod 5.Der kan også være andre modeller. Jeg foreslår, at REOS bestyrelse behandler dette tema, får vedtaget et forslag for GOM rækken, som evalueres efter en sæson.

3. Forslag fra Thue Møller Jensen, Svogerslev.
8 mand i veteran-rækken.
Svogerslev har et luksusproblem med at vi er en del spillere på holdet, så jeg jævnligt skal lade nogen sidde over. Problemet ville være en mand mindre, hvis vi spillede 8-mands i stedet for 7-mands.

Jeg ved ikke, om de andre hold i Veteranrækken har samme problem, men hvis det er tilfældet, så foreslår vi, at vi spiller 8 mands i Veteranrækken.

4. Forslag fra Malte Nejst Larsen, RB 1906.
Sænke aldersgrænsen i Old Star

Sænke aldersgrænsen i old star til at man kan deltage den dag man fylder 32, 2 på dispensation som skal være fyldt 30 (ligesom DBU). Alternativt genoprette en old boys række, såfremt old star ikke fortsætter som 11-mands.
Fjerne regel om at man ikke må have spillet seriebold i samme sæson som man spiller REOS. Alternativt hæve til at man ikke må have spillet højere end serie 1.

5. Forslag fra REOS bestyrelse.
Sænke aldersgrænsen i Veteran og Old star

Det er en stor udfordring, at få samlet klubber nok til Old Star rækken. I 2019 har 2 hold trukket sig, og bestyrelsen er vidende om at flere hold er på vippen til at trække sig i 2020. Det handler primært om manglende spillere og rekruttering af spillere til de enkelte hold. Derfor ønsker bestyrelsen at øge muligheden for rekruttering.

Hvis Old star alderen sænkes kommer der et meget stort spring op til veteran, samtidigt kan bestyrelsen konstatere, at veteran-holdene søger voldsomt mange dispensationen (over 40 i 2019). Det udlægger bestyrelsen som, at mange spillere i begyndelsen af 40 års alderen føler sig for gamle til old star rækken, men dog er for unge til veteran – og derfor risikere at blive tabt i den nuværende opdeling. Derfor foreslår bestyrelsen samtidigt, at sænke aldersgrænsen for veteran. Forslagene ønskes behandlet som et samlet forslag.

Forslag:
Sænke aldersgrænsen til 34 år i old star-rækken, med 3 på dispensation i kamptruppen på 32 år.
Sænke aldersgrænsen til 44 år i veteran-rækken, med 2 på dispensation i kamptruppen på 42 år.
Begge dele bliver tilrettet de relevante steder i turneringsreglerne.

 
Meddelelse oprettet af Martin Lindberg Eriksen (Formand)
Meddelelse oprettet: 11-11-2019
Meddelelse udløber: 22-11-2019
Prioritering: 1